Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Repo Men

04/09/2020 | Flixfilm

Se Repo Men på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Miguel Sapochnik
Skuespillere: Jude Law, Forest Whitaker, Alice Braga
Spilletid: 111 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I en fremtid, hvor kunstige organer kan købes på kredit, må en organinddriver selv tage flugten, da han ikke længere har penge til afbetalingen for sit eget hjerte.

Repo Men havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Repo Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Repo Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Repo Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Repo Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Repo Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar