Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Reporting For Duty

Reporting For Duty

06/09/2023 | Flixfilm

Reporting For Duty på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Leandro Hassum, Luciana Paes, Jefferson Schroeder
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da Suzano påtager sig rollen som politichef i et nyt distrikt, bliver den forsagte nybegynder nødt til at bevise sit værd over for sit frygtløse hold.Se Reporting For Duty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Reporting For Duty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reporting For Duty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Reporting For Duty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reporting For Duty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reporting For Duty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reporting For Duty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar