Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Reprise

01/02/2015 | Flixfilm

Se Reprise på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Joachim Trier
Skuespillere: Anders Danielsen Lie, Espen Klouman Høiner, Viktoria Winge
Spilletid: 105 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: De gode venner Erik og Phillip venter begge på nyt om deres første roman. Men da Phillips bog udgives før Eriks, er han ikke klar til berømmelsen.

Reprise havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Reprise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reprise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reprise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar