Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Requiem for a Dream

Requiem for a Dream

15/12/2013 | Flixfilm

Se Requiem for a Dream på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama
Instruktør: Darren Aronofsky
Skuespillere: Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Brooklyn, New York. Harry og Marion har fundet hinanden og væver fantastiske drømme om deres lyse fremtid. Men drømme koster mange penge...


Se Requiem for a Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRequiem for a Dream havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Requiem for a Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Requiem for a Dream herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Requiem for a Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Requiem for a Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar