Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Requiem for the American Dream

Requiem for the American Dream

01/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Requiem for the American Dream på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktør: Peter D. Hutchison, Kelly Nyks, Jared P. Scott
Skuespillere: Noam Chomsky
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Aktivisten og filosoffen Noam Chomsky fremsætter sin teori om, at størstedelen af USA's rigdom og magt nu er i hænderne på de få.


Se Requiem for the American Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Requiem for the American Dream havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Requiem for the American Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Requiem for the American Dream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Requiem for the American Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Requiem for the American Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar