Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Requiem for the American Dream

Requiem for the American Dream

01/05/2016 | Flixfilm

Requiem for the American Dream på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktion: Peter D. Hutchison, Kelly Nyks, Jared P. Scott
Skuespillere: Noam Chomsky, Alan Greenspan, Malcolm X
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Aktivisten og filosoffen Noam Chomsky fremsætter sin teori om, at størstedelen af USA's rigdom og magt nu er i hænderne på de få.

Requiem for the American Dream havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Requiem for the American Dream på YouTube.Se Requiem for the American Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Requiem for the American Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Requiem for the American Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Requiem for the American Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Requiem for the American Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar