Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Requiem

23/03/2018 | Flixfilm

Se Requiem på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lydia Wilson, James Frecheville, Sian Reese-Williams, Brendan Coyle
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English, British Sign Language, Welsh
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter en pludselig tragedie afslører en cellist fra London en række hemmeligheder, som forbinder hendes mor med en ung piges forsvinden i en lille walisisk by.

Requiem (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Requiem på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Requiem (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Requiem (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Requiem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Requiem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar