Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Requiem

23/03/2018 | Flixfilm

Requiem på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lydia Wilson, James Frecheville, Sian Reese-Williams
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, British Sign , Welsh
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter en pludselig tragedie afslører en cellist fra London en række hemmeligheder, som forbinder hendes mor med en ung piges forsvinden i en lille walisisk by.

Requiem (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Requiem på YouTube.Se Requiem på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Requiem (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Requiem (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Requiem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Requiem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar