Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rescue Mediums

Rescue Mediums

29/01/2018 | Flixfilm

Se Rescue Mediums på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Følg to clairvoyante, når de besøger hjemsøgte hjem og kontorer, kommunikerer med ånderne og får dem til at forsvinde.


Se Rescue Mediums på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rescue Mediums herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rescue Mediums (Åndemanerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rescue Mediums (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Rescue Mediums

  1. Maj-Britt - kl. 08:12, 27-02-2018:

    Jeg blev meget optaget af denne serie, og synes det er underlig, at de forgående sæsoner ikke er tilgængelig, som ved andre serier.

    Skriv kommentar