Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rescue Mediums

Rescue Mediums

29/01/2018 | 1 kommentar

Se Rescue Mediums på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Følg to clairvoyante, når de besøger hjemsøgte hjem og kontorer, kommunikerer med ånderne og får dem til at forsvinde.


Se Rescue Mediums på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rescue Mediums herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rescue Mediums (Åndemanerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rescue Mediums (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Rescue Mediums

  1. Maj-Britt - kl. 08:12, 27-02-2018:

    Jeg blev meget optaget af denne serie, og synes det er underlig, at de forgående sæsoner ikke er tilgængelig, som ved andre serier.

    Skriv kommentar