Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rescue Mediums

29/01/2018 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Følg to clairvoyante, når de besøger hjemsøgte hjem og kontorer, kommunikerer med ånderne og får dem til at forsvinde.


Se Rescue Mediums på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rescue Mediums (Åndemanerne) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rescue Mediums herunder:Fra premieredatoen (29. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Rescue Mediums (Åndemanerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Rescue Mediums (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Rescue Mediums

  1. Maj-Britt - kl. 08:12, 27-02-2018:

    Jeg blev meget optaget af denne serie, og synes det er underlig, at de forgående sæsoner ikke er tilgængelig, som ved andre serier.

    Skriv kommentar