Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rescued by Ruby

Rescued by Ruby

17/03/2022 | Flixfilm

Rescued by Ruby på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Drama, Family
Instruktion: Katt Shea
Skuespillere: Grant Gustin, Scott Wolf, Kaylah Zander
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En betjent drømmer om at blive en del af en hundepatrulje og slår sig sammen med en anden underdog: den kvikke og frække kennelhvalp Ruby. Baseret på en sand historie.

Rescued by Ruby havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rescued by Ruby på YouTube.Se Rescued by Ruby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rescued by Ruby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rescued by Ruby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rescued by Ruby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rescued by Ruby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar