Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

18/03/2019 | Flixfilm

Se Reservoir Dogs på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Blonde, Mr. Brown og Mr. Pink giver i kombination et stykke filmhistorie, du ikke må gå glip af. Se Tarantinos absolutte mesterværk!


Se Reservoir Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReservoir Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reservoir Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reservoir Dogs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reservoir Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reservoir Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar