Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

01/03/2022 | Flixfilm

Reservoir Dogs på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Quentin Tarantino
Skuespillere: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Blonde, Mr. Brown og Mr. Pink giver i kombination et stykke filmhistorie, du ikke må gå glip af. Se Tarantinos absolutte mesterværk!

Reservoir Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reservoir Dogs på YouTube.Se Reservoir Dogs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reservoir Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reservoir Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reservoir Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reservoir Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar