Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil

Resident Evil

14/07/2022 | Flixfilm

Resident Evil på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ella Balinska, Lance Reddick, Siena Agudong
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Flere år efter et virusudbrud har skabt verdensomspændende kaos, sværger Jade Wesker at få ram på de ansvarlige, mens hun prøver at overleve i kampen mod de inficerede.

Resident Evil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil på YouTube.Se Resident Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar