Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife

18/04/2017 | Flixfilm

Se Resident Evil: Afterlife på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts
Spilletid: 96 min
Land: Germany, France, USA, Canada, UK
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Zombieapokalypsen fortsætter, da super-soldaten Alice finder vej til et formodet fristed i Los Angeles, som netop kan være en dødelig fælde.


Se Resident Evil: Afterlife på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkResident Evil: Afterlife havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Afterlife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Resident Evil: Afterlife herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Resident Evil: Afterlife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Afterlife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar