Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Resident Evil: Apocalypse

15/03/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Alexander Witt
Skuespillere: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Oded Fehr, Thomas Kretschmann
Spilletid: 94 min
Land: Germany, France, UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: Med hjælp fra kollegaen Jill sætter den frygtløse Alice livet på spil for at efterforske et modbydeligt monster, som hærger Raccoon City.


Se Resident Evil: Apocalypse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Resident Evil: Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Resident Evil: Apocalypse herunder:Fra premieredatoen (15. marts, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Resident Evil: Apocalypse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Resident Evil: Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Resident Evil: Apocalypse

  1. Melih - kl. 22:29, 18-11-2014:

    hey hvorfor lægger i kun resident evil 2 ud uden 1? Der er altså 1-2-3-4-5 i har kun 2 🙁 please læg de andre ud også?? Vil bare høre om der kommer andre ud end den?

    Skriv kommentar