Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil: Apocalypse

15/03/2014 | Flixfilm

Se Resident Evil: Apocalypse på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Alexander Witt
Skuespillere: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
Spilletid: 94 min
Land: Germany, France, United Kingdom, Canada, United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Med hjælp fra kollegaen Jill sætter den frygtløse Alice livet på spil for at efterforske et modbydeligt monster, som hærger Raccoon City.

Resident Evil: Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Resident Evil: Apocalypse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Apocalypse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Resident Evil: Apocalypse

  1. Melih - kl. 22:29, 18-11-2014:

    hey hvorfor lægger i kun resident evil 2 ud uden 1? Der er altså 1-2-3-4-5 i har kun 2 🙁 please læg de andre ud også?? Vil bare høre om der kommer andre ud end den?

    Skriv kommentar