Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Damnation

Resident Evil: Damnation

01/05/2021 | Flixfilm

Resident Evil: Damnation på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Action, Horror
Instruktion: Makoto Kamiya
Skuespillere: Matthew Mercer, Dave Wittenberg, Wendee Lee
Spilletid: 100 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: FBI-agenten Leon forfølger den mest dødbringende ondskab i Europa, som er plaget af krig og blodtørstige biologiske våben, der truer befolkningen.Se Resident Evil: Damnation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Resident Evil: Damnation havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: Damnation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Damnation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Damnation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Damnation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Damnation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar