Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Extinction

Resident Evil: Extinction

01/10/2022 | Flixfilm

Resident Evil: Extinction på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Russell Mulcahy
Skuespillere: Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr
Spilletid: 94 min
Land: Germany, United States, Mexico, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Flere år efter Raccoon City-katastrofen forenes Alice med en lille gruppe overlevende i Las Vegas, mens hendes fjender udtænker en mere uhyggelig plan.

Resident Evil: Extinction havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: Extinction på YouTube.Se Resident Evil: Extinction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Extinction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Extinction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar