Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness

08/07/2021 | Flixfilm

Resident Evil: Infinite Darkness på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Apostolides, Stephanie Panisello, Ray Chase
Spilletid: N/A
Land: Japan, United States
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Flere år efter rædslerne i Raccoon City bliver Leon og Claire opslugt af en mørk konspiration, da et virusangreb hærger Det Hvide Hus.

Resident Evil: Infinite Darkness (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: Infinite Darkness på YouTube.Se Resident Evil: Infinite Darkness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Infinite Darkness (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Infinite Darkness (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Infinite Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Infinite Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar