Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Resident Evil’ kan blive til Netflix-serie

‘Resident Evil’ kan blive til Netflix-serie

27/01/2019 | Flixfilm

resident evil netflix serieDet amerikanske nyhedsmedie Deadline har opfanget rygter om at streamingtjenesten Netflix er ved at udvikle en ny serie baseret på det ikoniske videospil ‘Resident Evil’.

Ifølge rygterne vil Constantin Film, der også står bag de seks biograffilm med Milla Jovovich, også være involveret i den nye Netflix-serie, mens produktionsselskabet nu leder efter en showrunner til at drive filmatiseringen.

Serien vil umiddelbart tage sit afsæt i samme historie fra filmene, hvor Umbrella Corporation står bag udviklingen af T-virus, som gør folk til blodtørstige zombier.

Herudover vil serien udvide og gå i dybden med det eksisterende mytologiske univers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spilfirmaet Capcom udgav i 1996 spillet ‘Resident Evil’ til PlayStation, som hurtigt blev en stor succes og populariteten blev efterfølgende fulgt op af hele seks biograffilm der tilsammen har indspillet mere end $1,2 milliarder dollars. Det er den mest indbringende filmserie baseret på et videospil nogensinde.

LÆS OGSÅ   'Emily in Paris' forlænget med sæson 3 ... og sæson 4

Netflix har ikke bekræftet at en ‘Resident Evil’ serie er under udvikling, men det amerikanske medie Deadline plejer at have fingeren på pulsen hvad angår film og seriebranchen.

Flixfilm følger naturligvis op på historien hvis der kommer nye informationer.    Skriv kommentar