Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Retribution

Resident Evil: Retribution

01/07/2022 | Flixfilm

Resident Evil: Retribution på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez
Spilletid: 95 min
Land: Germany, Canada, United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Umbrella Corporations dødelige T-virus forandrer almindelige mennesker til en hær af levende døde, og menneskeheden har kun ét håb: Alice.

Resident Evil: Retribution havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: Retribution på YouTube.Se Resident Evil: Retribution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Retribution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Retribution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Retribution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Retribution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar