Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Retribution

Resident Evil: Retribution

25/03/2017 | Flixfilm

Se Resident Evil: Retribution på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Aryana Engineer
Spilletid: 95 min
Land: Germany, Canada, USA, France, UK
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Umbrella Corporations dødelige T-virus forandrer almindelige mennesker til en hær af levende døde, og menneskeheden har kun ét håb: Alice.


Se Resident Evil: Retribution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkResident Evil: Retribution havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Retribution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Resident Evil: Retribution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Resident Evil: Retribution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Retribution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar