Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Resident Evil’-serie får premieredato

‘Resident Evil’-serie får premieredato

18/03/2022 | Flixfilm

resident evil serie netflix 2022

Sidste år havde Netflix premiere ‘Resident Evil: Infinite Darkness‘ – en original CG anime horror-action serie, bygger videre på en historien om de to populære karakterer Leon S. Kennedy og Claire Redfield fra de ikoniske horrorspil.

Men streamingtjenesten er ingenlunde færdige med zombie-universet for sideløbende har Netflix også arbejdet på en live-action serie, som nu har fået fastsat premieredato.

Den nye ‘Resident Evil’ serie har premiere midt i sommerferien. Nærmere bestemt den 14. juli.

Serien, som er på 8 episoder, foregår i år 2036 – et årti efter zombie-udbruddet, som har efterladt mindre end 15 millioner mennesker tilbage. De har dog selskab af mere end seks milliarder monstre – mennesker og dyr inficeret med T-virus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jade Wesker, der nu er blevet 30 år, kæmper for at overleve i denne nye verden, mens hemmelighederne fra hendes fortid fra New Raccoon City og Umbrella Corporation – om hendes søster, hendes far og sig selv – fortsætter med at hjemsøge hende.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

På rollelisten ses blandt andet Lance Reddick (‘The Wire’) som Albert Wesker mens også Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gosatti og Turlough Convery medvirker.

Spilfirmaet Capcom udgav ‘Resident Evil’ i 1996 og er gennem årene blevet et af de mest populære videospil med mere end 100 millioner solgte kopier. Samtidig er der lavet hele seks biograffilm, der tilsammen har indspillet mere end $1,2 milliarder dollars. Det er den mest indbringende filmserie baseret på et videospil nogensinde.

Se ‘Resident Evil’ på Netflix Danmark fra den 14. juli.
Skriv kommentar