Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Resident Evil’-serie rykker nærmere

‘Resident Evil’-serie rykker nærmere

09/02/2020 | Flixfilm

Resident Evil serie rykker nærmereDet er over et år siden, at vi her på Flixfilm senest omtalte den kommende Netflix-serie, baseret på det ikoniske videospil ‘Resident Evil’.

På daværende tidspunkt var intet bekræftet, men nu tyder alle oplysninger på at produktionen er længere i processen end først antaget.

Netflix annoncerede nemlig (ved en fejltagelse) serien, der tilsyneladende blot kaldes ‘Resident Evil’, på deres presseside – som efterfølgende blev slettet – skriver GamesRadar.

Her kunne man få et indblik i handlingen, som er beskrevet således;

Artiklen fortsætter under annoncen

– “Byen Clearfield, MD, har længe stået i skyggen af tre tilsyneladende ikke-beslægtede mastodonter – Umbrella Corporation, det nedlagte Greenwood Asylum og Washington, DC. I dag, seksogtyve år efter opdagelsen af T-virus, vil hemmeligheder fra de tre blive afsløret efter nye tegn på udbrud.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Good Nurse'

Streamingtjenesten eller Capcom, som står bag spillene, har endnu ikke offentligt bekræftet serien, men annonceringen på Netflix’ officielle pressesider må umiddelbart bekræfte at der er noget om snakken.

Da historien om ‘Resident Evil’-serie første gang så dagens lys blev der skrevet at serien vil tage sit afsæt i samme historie fra filmene, hvor Umbrella Corporation står bag udviklingen af T-virus, som gør folk til blodtørstige zombier.

Constantin Film, der også står bag de seks biograffilm med Milla Jovovich, skulle også være involveret i den nye Netflix-serie.

Flixfilm følger naturligvis op på historien når Netflix kommer med en officiel udmelding.Skriv kommentar