Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

01/01/2019 | Flixfilm

Se Resident Evil: The Final Chapter på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts
Spilletid: 107 min
Land: USA, Germany, France, Canada, South Africa, Australia, UK, Japan, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Alice kæmper for at komme til Raccoon City for at få fat i en vigtig antivirus, men dr. Isaacs, Umbrella Corp. og horder af voldelige zombier står i vejen.

Resident Evil: The Final Chapter havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Resident Evil: The Final Chapter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: The Final Chapter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: The Final Chapter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: The Final Chapter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: The Final Chapter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar