Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

02/01/2022 | Flixfilm

Resident Evil: The Final Chapter på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter
Spilletid: 107 min
Land: Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Alice kæmper for at komme til Raccoon City for at få fat i en vigtig antivirus, men dr. Isaacs, Umbrella Corp. og horder af voldelige zombier står i vejen.

Resident Evil: The Final Chapter havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: The Final Chapter på YouTube.Se Resident Evil: The Final Chapter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: The Final Chapter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: The Final Chapter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: The Final Chapter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: The Final Chapter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar