Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil: Vendetta

Resident Evil: Vendetta

01/07/2022 | Flixfilm

Resident Evil: Vendetta på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Takanori Tsujimoto
Skuespillere: Kevin Dorman, Matthew Mercer, Erin Cahill
Spilletid: 97 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I den anden efterfølger til denne animerede filmserie kæmper et hold agenter mod en hævngerrig fjende, der planlægger at frigive en dødbringende virus.

Resident Evil: Vendetta havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil: Vendetta på YouTube.Se Resident Evil: Vendetta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil: Vendetta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil: Vendetta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil: Vendetta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil: Vendetta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar