Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil

Resident Evil

02/07/2021 | Flixfilm

Resident Evil på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Ryan McCluskey
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en virus slipper ud fra et hemmeligt laboratorium og forvandler alle forskerne til zombier, sender myndighederne en elitestyrke ind for at inddæmme udbruddet.Se Resident Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Resident Evil havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resident Evil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Resident Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar