Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resident Evil

Resident Evil

02/07/2021 | Flixfilm

Se Resident Evil på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Ryan McCluskey
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en virus slipper ud fra et hemmeligt laboratorium og forvandler alle forskerne til zombier, sender myndighederne en elitestyrke ind for at inddæmme udbruddet.

Resident Evil havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Resident Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Resident Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resident Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resident Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resident Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar