Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resistance

Resistance

15/03/2015 | Flixfilm

Se Resistance på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Thriller, War
Instruktør: Amit Gupta
Skuespillere: Michael Sheen, Tom Wlaschiha, Alexander Dreymon, Andrea Riseborough
Spilletid: 92 min
Land: UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger den faldende effekt af antibiotika og den alarmerende stigning af resistente mikrober – de såkaldte superbakterier.


Se Resistance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkResistance havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Resistance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Resistance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Resistance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resistance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar