Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resort to Love

Resort to Love

29/07/2021 | Flixfilm

Resort to Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Steven K. Tsuchida
Skuespillere: Christina Milian, Tymberlee Hill, Kayne Lee Harrison
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Mens hun kommer sig over sin brudte forlovelse og en afsporet karriere, tager en sanger et job på et luksusresort, hvor hendes ekskæreste tilfældigvis skal holde bryllup.Se Resort to Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Resort to Love havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resort to Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Resort to Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resort to Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resort to Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resort to Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar