Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restaurants on the Edge

Restaurants on the Edge

08/05/2020 | Flixfilm

Restaurants on the Edge på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elias, Micah Kamohoalii, Dennis Prescott
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Tre mad- og designeksperter rejser rundt i verden for at hjælpe smukt beliggende restauranter, der er i knibe, ved at skabe et bånd til den lokale kultur.

Restaurants on the Edge (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Restaurants on the Edge på YouTube.Se Restaurants on the Edge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Restaurants on the Edge (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restaurants on the Edge (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Restaurants on the Edge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Restaurants on the Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar