Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restless Creature: Wendy Whelan

Restless Creature: Wendy Whelan

05/10/2017 | Flixfilm

Se Restless Creature: Wendy Whelan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Linda Saffire, Adam Schlesinger
Skuespillere: Peter Martins, David Prottas, Wendy Whelan
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter 30 år hos New York City Ballet genopfinder den feterede danser Wendy Whelan sig selv som kunstner i en ny periode af sit liv.

Restless Creature: Wendy Whelan havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Restless Creature: Wendy Whelan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Restless Creature: Wendy Whelan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restless Creature: Wendy Whelan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Restless Creature: Wendy Whelan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Restless Creature: Wendy Whelan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar