Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restless Creature: Wendy Whelan

Restless Creature: Wendy Whelan

05/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Restless Creature: Wendy Whelan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Linda Saffire, Adam Schlesinger
Skuespillere: Peter Martins, Wendy Whelan
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Efter 30 år hos New York City Ballet genopfinder den feterede danser Wendy Whelan sig selv som kunstner i en ny periode af sit liv.


Se Restless Creature: Wendy Whelan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Restless Creature: Wendy Whelan havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Restless Creature: Wendy Whelan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Restless Creature: Wendy Whelan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Restless Creature: Wendy Whelan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restless Creature: Wendy Whelan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar