Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restless Natives

Restless Natives

01/01/2022 | Flixfilm

Restless Natives på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Michael Hoffman
Skuespillere: Vincent Friell, Ned Beatty, Joe Mullaney
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En gadefejer og en ansat i en spøg og skæmtbutik, der begge er dødtrætte af deres jobs, forvandler sig til skurke i kostume og begynder at røve turistbusser.

Restless Natives havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Restless Natives på YouTube.Se Restless Natives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Restless Natives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restless Natives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Restless Natives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Restless Natives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar