Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restless Spirits

Restless Spirits

09/11/2018 | Flixfilm

Se Restless Spirits på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: David Wellington
Skuespillere: Lothaire Bluteau, Michel Monty, Juliana Wimbles, Marsha Mason
Spilletid: 96 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Katie sørger stadig over sin flyvende fars død, men møder to spøgelser fra et flystyrt, som hun lover at hjælpe med afslutte deres tur.

Restless Spirits havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Restless Spirits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Restless Spirits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restless Spirits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Restless Spirits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Restless Spirits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar