Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Restons Groupés

Restons Groupés

10/06/2021 | Flixfilm

Restons Groupés på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da deres rejsebureau går neden om og hjem, gennemfører en gruppe franske turister en rundtur i det vestlige USA med en kvik (men uerfaren) erstatningsguide.

Restons Groupés havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Restons Groupés på YouTube.Se Restons Groupés på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Restons Groupés ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restons Groupés stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Restons Groupés, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Restons Groupés er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar