Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Restrepo

15/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Restrepo på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, War
Instruktør: Tim Hetherington, Sebastian Junger
Skuespillere: The Men of Battle Company 2nd of the 503rd Infantry Regiment 173rd Airborne Brigade Combat Team, Juan 'Doc Restrepo, Dan Kearney, LaMonta Caldwell
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Sebastian Junger og Tim Hetherington flytter ind hos en deling i Afghanistan, hvor de dokumenterer soldaternes arbejde, frygt og broderskab.


Se Restrepo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Restrepo havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Restrepo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Restrepo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Restrepo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Restrepo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar