Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Results

22/10/2015 | Flixfilm

Se Results på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Andrew Bujalski
Skuespillere: Guy Pearce, Cobie Smulders, Kevin Corrigan, Elizabeth Berridge
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter en grim skilsmisse træner en rig, men ulykkelig mand i det lokale fitnesscenter og udvikler et specielt forhold til ejeren og en fascinerende træner.


Se Results på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkResults havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Results ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Results herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Results er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Results stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar