Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Results

22/10/2015 | Flixfilm

Se Results på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Andrew Bujalski
Skuespillere: Guy Pearce, Cobie Smulders, Kevin Corrigan
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter en grim skilsmisse træner en rig, men ulykkelig mand i det lokale fitnesscenter og udvikler et specielt forhold til ejeren og en fascinerende træner.

Results havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Results på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Results ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Results stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Results, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Results er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar