Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resurface

Resurface

01/09/2017 | Flixfilm

Se Resurface på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short, Sport, War
Instruktør: Joshua Izenberg, Wynn Padula
Skuespillere: Bobby Lane, Van Curaza, Martin Pollock, Mike Shurley
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En krigsveteran med selvmordstanker finder sammen med ligesindede i et surfbaseret terapiprogram, der hjælper traumatiserede soldater med at hele sårene i bølgerne.


Se Resurface på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkResurface havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Resurface ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Resurface herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Resurface er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resurface stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar