Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resurrection: Ertugrul

Resurrection: Ertugrul

28/09/2019 | Flixfilm

Resurrection: Ertugrul på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en god gerning uforvarende bringer hans klan i fare, accepterer en tyrkisk kriger i det 13. århundrede at kæmpe mod en af sultanens fjender i bytte for ny jord.

Resurrection: Ertugrul (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resurrection: Ertugrul på YouTube.Se Resurrection: Ertugrul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Resurrection: Ertugrul (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resurrection: Ertugrul (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resurrection: Ertugrul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resurrection: Ertugrul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.5 kommentarer til Resurrection: Ertugrul

 1. Burak - kl. 17:05, 29-09-2019:

  Det passer ikke, jeg kan ikke finde den på Netflix og linket siger siden ikke findes

 2. Aaa - kl. 14:10, 04-10-2019:

  Dårlig artikel med forkert information! Ved søgning kan serien ikke findes på Netflix og bruger man linket direkte så findes siden ikke.

  Vil i tage jeres tid og opdatere den forkerte information samt med en ny artikel om hvorvidt serien nogensinde kommer til Netflix Danmark eller ej ?

 3. Jv - kl. 10:37, 05-10-2019:

  There is Season 5 but not season 1 to 4 on netflix danmark… why so? And when will other seasons be added? 4. Hamayoun Ashraf - kl. 04:38, 20-05-2020:

  Ingen episoder af Resurrection: Ertugrul.
  Hvornår vil Netflix, give mulighed for at se alle sæsoner??

 5. Mehmet - kl. 10:29, 23-07-2020:

  Man kan se Sæson 5 af serien Ertugrul ved at skifte sprog fra dansk til engelsk på ens kontoside på Netflix.

  Men der er ikke danske undertekster som lovede, hvor og hvordan indstilles det henne?

Skriv kommentar