Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Resurrection

Resurrection

25/08/2016 | Flixfilm

Resurrection på Netflix

Produktionsår: 2013–2015
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Omar Epps, Frances Fisher, Matt Craven
Spilletid: 23S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I det 19. århundrede vender en ung argentinsk præst hjem under en gul feber-epidemi og opdager en skræmmende forbindelse til det overnaturlige.

Resurrection havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Resurrection på YouTube.Se Resurrection på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Resurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Resurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Resurrection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Resurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar