Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Of Us

One Of Us

30/01/2018 | Flixfilm

Se One Of Us på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dean Dodge, Luke Gunn, Constanza Moreno, Marcus Shoemore
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Et mørkt net af hemmeligheder og løgne dukker op, da et nygift par myrdes og deres fejdende familier bliver afhørt.


Se One Of Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Of Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Of Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Of Us herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Of Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Of Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar