Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Retribution

Retribution

01/03/2016 | Flixfilm

Se Retribution på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Dani de la Torre
Skuespillere: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Elvira Mínguez, Fernando Cayo
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En uhæderlig bankmand betaler den ultimative pris for sine misgerninger, da en afpresser og bombemager holder ham som gidsel i sin egen bil.


Se Retribution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRetribution havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Retribution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Retribution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Retribution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Retribution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar