Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Retrograde

Retrograde

04/02/2015 | Flixfilm

Retrograde på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktion: Christopher Kulikowski
Skuespillere: Dolph Lundgren, Silvia De Santis, Joe Montana
Spilletid: 93 min
Land: Luxembourg, Italy, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Handling: En tidsrejsende på Antarktis fører an i en mission til fortiden for at forhindre en nutidig smitte fra en dødelig virus.

Retrograde havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Retrograde på YouTube.Se Retrograde på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Retrograde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Retrograde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Retrograde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Retrograde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar