Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return of the Living Dead 3

Return of the Living Dead 3

15/04/2014 | Ingen kommentarer

Se Return of the Living Dead 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da de videnskabsmænd, der bragte hende døde krop til live, vil have hende udleveret, tager den nye zombie, Julie, og hendes kæreste på udflugt gennem helvede.


Se Return of the Living Dead 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Return of the Living Dead 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Return of the Living Dead 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Return of the Living Dead 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Return of the Living Dead 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return of the Living Dead 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar