Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return of the Living Dead 3

Return of the Living Dead 3

15/04/2014 | Flixfilm

Se Return of the Living Dead 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da de videnskabsmænd, der bragte hende døde krop til live, vil have hende udleveret, tager den nye zombie, Julie, og hendes kæreste på udflugt gennem helvede.


Se Return of the Living Dead 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReturn of the Living Dead 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Return of the Living Dead 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Return of the Living Dead 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Return of the Living Dead 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return of the Living Dead 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar