Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return of the Prodigal Son

Return of the Prodigal Son

18/06/2020 | Flixfilm

Se Return of the Prodigal Son på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Crime, Drama, Musical
Instruktør: Youssef Chahine
Skuespillere: Mahmoud Al Meleji, Huda Sultan, Shukri Sarhan, Soheir El-Morshidy
Spilletid: 120 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En mand løslades efter 12 år i fængsel. Hans hjemkomst udvikler sig til en dyster affære, da hans desillusion ikke harmonerer med familiens forventninger.

Return of the Prodigal Son havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Return of the Prodigal Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Return of the Prodigal Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return of the Prodigal Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Return of the Prodigal Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Return of the Prodigal Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar