Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return to Me

Return to Me

22/01/2014 | Flixfilm

Se Return to Me på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Bonnie Hunt
Skuespillere: David Duchovny, Minnie Driver, Carroll O'Connor, Robert Loggia
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En mand, som forelsker sig i den kvinde, der modtog hans kones hjerte, må beslutte sig for, hvilken kvinde det er, der ejer hans hjerte.


Se Return to Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReturn to Me havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Return to Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Return to Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Return to Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return to Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar