Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return to Space

Return to Space

07/04/2022 | Flixfilm

Return to Space på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi
Skuespillere: Bob Behnken, Douglas Hurley, Elon Musk
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Elon Musk og SpaceX-ingeniører begynder en historisk mission for at sende NASA-astronauter til den internationale rumstation ISS og revolutionere rumrejser.

Return to Space havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Return to Space på YouTube.Se Return to Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Return to Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return to Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Return to Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Return to Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar