Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return to the Blue Lagoon

Return to the Blue Lagoon

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Return to the Blue Lagoon på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: William A. Graham
Skuespillere: Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan, Courtney Barilla
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.1

Resumé: I denne efterfølger til Den Blå Lagune strander den forældreløse søn efter de elskende i de originale film på en ø med en enke og hendes datter.


Se Return to the Blue Lagoon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Return to the Blue Lagoon herunder:Fra premieredatoen (1. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Return to the Blue Lagoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore