Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Return to the Blue Lagoon

Return to the Blue Lagoon

01/12/2020 | Flixfilm

Se Return to the Blue Lagoon på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: William A. Graham
Skuespillere: Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan, Courtney Barilla
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne efterfølger til Den Blå Lagune strander den forældreløse søn efter de elskende i de originale film på en ø med en enke og hendes datter.

Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Return to the Blue Lagoon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Return to the Blue Lagoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Return to the Blue Lagoon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Return to the Blue Lagoon (Tilbage til den blå lagune) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar