Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Réveillon chez Bob

Réveillon chez Bob

08/03/2022 | Flixfilm

Réveillon chez Bob på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I et boligområde i Paris leder en mand på nytårsaften efter Bob, personen, som han fejlagtigt tror, er hans kones nye elsker.

Réveillon chez Bob havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Réveillon chez Bob på YouTube.Se Réveillon chez Bob på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Réveillon chez Bob ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Réveillon chez Bob stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Réveillon chez Bob, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Réveillon chez Bob er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar