Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revenge of the Electric Car

Revenge of the Electric Car

29/04/2014 | Ingen kommentarer

Se Revenge of the Electric Car på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Chris Paine
Skuespillere: Tim Robbins, Dan Neil, Danny DeVito, Ray Wert
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den elektriske bils globale genopblomstring skildres i denne dokumentar, der går bag de lukkede døre i bilindustrien.


Se Revenge of the Electric Car på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Revenge of the Electric Car havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revenge of the Electric Car ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Revenge of the Electric Car herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revenge of the Electric Car er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revenge of the Electric Car stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar