Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revenge of the Pontianak

Revenge of the Pontianak

24/10/2019 | Flixfilm

Revenge of the Pontianak på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Romance
Instruktion: Glen Goei, Gavin Yap
Skuespillere: Nur Fazura, Remy Ishak, Hisyam Hamid
Spilletid: 92 min
Land: Singapore, Malaysia
Sprog: Malay
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Et malaysisk landsbybryllup får en uønsket gæst: et foragtet vampyrspøgelse, der har et gammelt mellemværende med brudgommen – og alle, der kommer på tværs af hende.

Revenge of the Pontianak havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Revenge of the Pontianak på YouTube.Se Revenge of the Pontianak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Revenge of the Pontianak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revenge of the Pontianak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Revenge of the Pontianak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Revenge of the Pontianak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar