Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Revenger

15/01/2019 | Flixfilm

Se Revenger på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Seung-Won Lee
Skuespillere: Je-Heon Choi, SooJin Jeong, Bruce Khan, In-kwon Kim
Spilletid: 101 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En tidligere betjent er fast besluttet på at hævne mordet på sin familie og infiltrerer en fjern ø, der fungerer som fængsel og dødsgang for ondskabsfulde forbrydere.


Se Revenger på Netflix

Anmeldelse: Revenger

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRevenger havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revenger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Revenger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revenger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revenger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar