Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reversing Roe

Reversing Roe

13/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Reversing Roe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Ricki Stern, Anne Sundberg
Skuespillere: Donna Howard, John Seago, Brigitte Amiri, Troy Newman
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Gennem interviews med aborttilhængere og -modstandere kaster denne film lys over årtiers politiske kampagner for at få omstødt domsafsigelsen i sagen Roe mod Wade.


Se Reversing Roe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reversing Roe (Kampen om abort i USA) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reversing Roe (Kampen om abort i USA) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reversing Roe herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reversing Roe (Kampen om abort i USA) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reversing Roe stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar