Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reversing Roe

Reversing Roe

13/09/2018 | Flixfilm

Se Reversing Roe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Ricki Stern, Anne Sundberg
Skuespillere: Donna Howard, John Seago, Brigitte Amiri, Troy Newman
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Gennem interviews med aborttilhængere og -modstandere kaster denne film lys over årtiers politiske kampagner for at få omstødt domsafsigelsen i sagen Roe mod Wade.

Reversing Roe (Kampen om abort i USA) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Reversing Roe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reversing Roe (Kampen om abort i USA) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reversing Roe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reversing Roe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reversing Roe (Kampen om abort i USA) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar