Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Revolt

01/04/2018 | Flixfilm

Se Revolt på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joe Miale
Skuespillere: Lee Pace, Bérénice Marlohe, Jason Flemyng, Sibulele Gcilitshana
Spilletid: 87 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter en ødelæggende invasion fra rummet forsøger en amerikansk soldat og en fransk hjælpearbejder at skjule sig ude på landet i Kenya.


Se Revolt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Revolt havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revolt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Revolt:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revolt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar