Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Revolt

01/04/2018 | Flixfilm

Revolt på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Joe Miale
Skuespillere: Lee Pace, Bérénice Marlohe, Jason Flemyng
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: Kikuyu, English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter en ødelæggende invasion fra rummet forsøger en amerikansk soldat og en fransk hjælpearbejder at skjule sig ude på landet i Kenya.

Revolt havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Revolt på YouTube.Se Revolt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Revolt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Revolt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Revolt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar