Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revolution

Revolution

15/02/2015 | Flixfilm

Se Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2012–2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I 1776 trækkes pelsjægeren Tom Dobbs ind i den amerikanske revolution, da hans søn indkaldes til militærtjeneste.

Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Revolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar