Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revolutionary Love

Revolutionary Love

01/06/2020 | Flixfilm

Se Revolutionary Love på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Si Won Choi, So-ra Kang, Gong Myoung, Mi-ri Gyeon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En industrimagnat af tredje generation forelsker sig i en kvinde, der åbner hans øjne for arbejderklassens problemer og inspirerer ham til at gøre en forskel.


Se Revolutionary Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Revolutionary Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revolutionary Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Revolutionary Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revolutionary Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolutionary Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar